Αρχική | Κοινωνική Προσφορά
PDF Εκτύπωση E-mail

H Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, είναι ένας οργανισμός με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Με χορηγίες σε σωματεία και εισφορές σε οργανισμούς για παιδιά με ειδικές ικανότητες, βάζει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια παροχής βοήθειας σε αυτούς που πραγματικά την χρειάζονται.

Ραδιομαραθώνιος για παιδιά με ειδικές ικανότητες

radiomarathonios

Ο Ραδιομαραθώνιος για παιδιά με ειδικές ικανότητες αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος αγκαλιάστηκε από το κυπριακό κοινό και έχει προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να βοηθήσει άτομα, ιδρύματα και ειδικά σχολεία για άτομα με νοητική υστέρηση.

Η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd δίνει κάθε χρόνο τη δική της εισφορά αγάπης στο Ραδιομαραθώνιο, συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια για ένταξη των παιδιών με ειδικές ικανότητες στο κοινωνικό σύνολο.

Δημοπρασία HYVA International

To 2005 η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, συμμετείχε και πρόσφερε σε φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργανώθηκε από την HYVA International για την συγκέντρωση και αποστολή χρημάτων σε τρίτες χώρες με σκοπό την κατασκευή μονάδων άντλησης φυσικού νερού και την κατασκευή αποχωρητηρίων για 35 χωριά στην πόλη Mumbai (πρώην Bombay) της Ινδίας.

Χορηγία ποδοσφαιρικών ομάδων

soccersp

 

 

 

Η νεολαία είναι ίσως η περισσότερο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα. Με ελάχιστη εμπειρία, οι νέοι αναζητούν ινδάλματα και ιδανικά σε μια κοινωνία που δύσκολα πλέον μπορεί να τα προσφέρει. Οι προκλήσεις είναι πολλές και εύκολα ο καθένας μπορεί να κυλήσει σε μονοπάτια χωρίς επιστροφή.

Ο αθλητισμός αποδεδειγμένα έχει θετική επίδραση στους νέους. Τους βοηθά να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους, βάζουν στόχους, βελτιώνονται, γίνονται μέλος μιας ομάδας με κοινά ενδιαφέροντα.

Στηρίζοντας αυτές τις πρωτοβουλίες, η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, έχει χορηγήσει δύο ποδοσφαιρικές ομάδες: Την F.C. Wolvega στην Ολλανδία το 2002 και την ομάδα της Νέας Γενεάς Τερσεφάνου το 2005.

 

 

Χορηγίες

sindesmosΗ χρήση ναρκωτικών ουσιών κυρίως από νέους, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της κυπριακής κοινωνίας, η οποία δίδει μεγάλη μάχη για την καταστολή του. Κυβερνητικές και ανεξάρτητες οργανώσεις προσπαθούν με διάφορες ενέργειες να στηρίξουν τα εξαρτημένα άτομα και τις οικογένειες τους στις προσπάθειες που καταβάλλουν να αποστασιοποιηθούν από την εξάρτηση.

Συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια, η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, ήταν, το 2008, ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης του Συνδέσμου Συγγενών και Φίλων Εξαρτημένων Ατόμων Κύπρου.

 

mihanikoi_2

Η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, εφοδιάζει την κυπριακή αγορά με ανταλλακτικά και εξαρτήματα για φορτηγά και τρέιλερ. Κύριοι συνεργάτες της εταιρείας είναι οι ιδιοκτήτες συνεργείων μηχανοκινήτων οχημάτων τους οποίους και υποστηρίζει.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd είναι ο κύριος χορηγός της χοροεσπερίδας του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Συνεργείων Μηχανοκινήτων Οχημάτων της ΠΟΒΕΚ στην επαρχία Λάρνακας.

 
 

 

 

 

 

hyva
cb
ttc_logo
wabco
carrier_transicold
federal_mogul
zen_commerciale
gardner_denver
safholland
omfb
Veyance
zontacoldline