Αρχική | Η Εταιρεία
PDF Εκτύπωση E-mail

H Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, μέλος των εταιρειών Ψάλτη, αποτελεί ένα όνομα εγγύηση για τον κάθε επαγγελματία οδηγό, μηχανικό αλλά και κάθε συνεργείο επιδιόθρωσης φορτηγού, αρθρωτού (τρέιλερ) ακόμα και skip.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1987 με την κατασκευή φέρσων και δημμάτων, για φορτηγά και αρθρωτά οχήματα. Τότε που τα περισσότερα φορτηγά ήταν κατασκευασμένα με συστήματα ανάρτησης από σίδερο.

Με την εξέλιξη και αναβάθμιση της τεχνολογίας σε σύγχρονα και υψηλής ποιότητας συστήματα ανάρτησης αέρος, η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd πρόσθεσε την εισαγωγή και διάθεση προς τους πελάτες της, αυτά τα σύγχρονα συστήματα ανάρτησης . Ουσιαστικά έφερε στην κυπριακή αγορά όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και σύγχρονα συστήματα ανάρτησης φορτηγών και αρθροτών οχημάτων (τρέιλερ).

Με το πέρασμα του χρόνου, ο κύκλος εργασιών της Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, αυξήθηκε και  εταιρείες  κολοσσοί στον τομέα τους, εντάχθηκαν στο δίκτυο των συνεργατών της. Η γκάμα των προϊόντων της, για φορτηγά, τρέιλερ και skip μεγάλωσε. Πέρα από τα συστήματα ανάρτησης,  η εταιρεία εισάγει ανάμεσα σ’ άλλα, καινούργιες καρότσες,  εξαρτήματα για καρότσες και φορτηγά,  υδραυλικά συστήματα, βαλβίδες αέρος, συμπιεστές και άξονες.

Εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της  - να βρίσκεται πίσω από κάθε κίνηση του επαγγελματία οδηγού - η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για υποστήριξη των προϊόντων της στην κυπριακή αγορά με τη λειτουργία και στελέχωση εξειδικευμένων κέντρων υποστήριξης, σε όλες τις  επαρχίες.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, διέκρινε την ανάγκη υποστήριξης του τομέα των συστημάτων ψύξης.  Στηριζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει στα φορτηγά αυτοκίνητα και τρέιλερ, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε και σε αυτό τον τομέα, εισάγοντας συστήματα ψύξης για φορτηγά και ημιφορτηγά αυτοκίνητα ψυγεία, τα οποία υποστηρίζει  μέσα από τα κέντρα τεχνικής υποστήριξης που έχουν δημιουργηθεί.

Η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, είναι σήμερα μια υγιής εταιρεία, που συνεχίζει την δραστηριότητά της στην Κυπριακή αγορά, αναζητώντας καινούργιες συνεργασίες και τρόπους βελτίωσης στην παροχή των υπηρεσιών της στους πελάτες της.

Στόχοι και φιλοδοξίες

Η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, δημιουργήθηκε με στόχο την εξυπηρέτηση του επαγγελματία οδηγού φορτηγού και τρέιλερ. Κατασκευάζοντας και εισάγοντας εξαρτήματα πρώτης ποιότητας και προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση μετά την αγορά, ανέβηκε γρήγορα στην εκτίμηση των πελατών της δημιουργώντας ένα όνομα εγγύηση στην κυπριακή αγορά.

Κατέχοντας κυρίαρχη θέση στην αγορά, η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, αναγνωρίζει ότι η φιλοσοφία που ακολουθεί της επιτρέπει να βάζει ψηλούς στόχους και να τους εκπληρώνει.

Στην Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, η συνολική εξυπηρέτηση του επαγγελματία οδηγού με υπηρεσίες και ανταλλακτικά εξαρτήματα, σε σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης αποτελεί ένα ιδανικό σενάριο προσφοράς.
 
 

 

 

 

 

hyva
cb
ttc_logo
wabco
carrier_transicold
federal_mogul
zen_commerciale
gardner_denver
safholland
omfb
Veyance
zontacoldline