Αρχική | Χρονολόγιο
PDF Εκτύπωση E-mail
1997hyva

Αρχίζει η συνεργασία με την HYVA International B.V για την εισαγωγή υδραυλικών συστημάτων ανάρτησης και την πλήρη σειρά ανταλλακτικών τους.

2000schmitz

Η SCHMITZ Cargobull είναι το νέο μέλος του δικτύου συνεργατών της Tiger Springs (Manufacturers) Ltd για την εισαγωγή στην κυπριακή αγορά των γνωστών ρυμουλκούμενων καρότσων (trailers).

2001universal

Η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με εξαρτήματα και αξεσουάρ ρυμουλκούμενων καρότσων της Multipart Universal.

2005wabco

Η αξιοπιστία της Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, της ανοίγει νέους δρόμους και εντάσσει στο δίκτυο των συνεργατών της την Wabco Fahrzeusysteme GmbH, από την οποία εισάγει στην Κύπρο βαλβίδες αέρος.

2006carrier_fedmo

Χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, η οποία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των συστημάτων ψύξης σε φορτηγά, ρυμουλκούμενα φορτηγά και ημιφορτηγά οχήματα, με την εισαγωγή και διάθεση στην κυπριακή αγορά των συστημάτων ψύξης της Carrier Transicold.

Την ίδια χρονιά επιτυγχάνει συμφωνία συνεργασίας, με την Seferiadis Brs S.A. για την εισαγωγή παραβολικών φέρσων για φορτηγά και τρέιλερ καθώς επίσης και με την Federal - Mogul για την εισαγωγή ανταλλακτικών φρένων.

Στα μέσα του χρόνου αρχίζει η διάθεση των φλάτζων και δισκόπλακων για τρέιλερ και φορτηγά από τη Zen S.P.A.

 

2007saf_gardner

Ξεκινά η συνεργασία με την Gardner Denver Drum Ltd για τη διάθεση συμπιεστών, συστημάτων απορρόφησης και φυσητήρων. Την ίδια χρονιά η SAF Holland GmbH επιλέγει την Tiger Springs για τη διάθεση των συστημάτων αξόνων, πίρων, και άλλων  εξαρτημάτων για φορτηγά τρέιλερ στην Κύπρο.

2008omfb_veyance

Η Τiger Springs (Manufacturers) Ltd φέρνει στην Κύπρο τα υδραυλικά ανταλλακτικά και τις αναρτήσεις της OMFB S.p.a. και ξεκινά τη συνεργασία με την εταιρεία Veyance Technologies, η οποία κατασκευάζει τις γνωστές ,"GOOD YEAR", αερόφουσκες ανάρτησης φορτηγών και αρθρωτών (τρέιλερ).

2013ttc

Η Τiger Springs (Manufacturers) συνεργάζεται με την Truck & Trailer Components (TTC) member of the Unipart Group Limited για τη διανομή στην Κύπρο εξαρτημάτων και αξεσουάρ  για  φορτηγά και αρθρωτά (τρέιλερ).

 
 

 

 

 

 

hyva
cb
ttc_logo
wabco
carrier_transicold
federal_mogul
zen_commerciale
gardner_denver
safholland
omfb
Veyance
zontacoldline