Αρχική | Εγκαταστάσεις
PDF Εκτύπωση E-mail

Κεντρικά Γραφεία
Οδός Μπογάζι 12
Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου
2540 Δάλι
Λευκωσία, Κύπρος

 

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Δήμου Ιδαλίου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Κύπρου, Λευκωσία, με απρόσκοπτη πρόσβαση στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στα λιμάνια Λάρνακας και Λεμεσού.

Σε ένα ευρύχωρο κτιριακό συγκρότημα αρκετών τετραγωνικών, το προσωπικό της Tiger Springs (Manufacturers) Ltd διεκπεραιώνει τις καθημερινές αποστολές της εταιρείας, ασκώντας τον απαραίτητο έλεγχο και επιβλέποντας μέσα από το μηχανογραφημένο σύστημα με κάθε λεπτομέρεια την διεξαγωγή των εργασιών των υποκαταστημάτων της.

Στο χώρο των κεντρικών γραφείων βρίσκεται επίσης το κέντρο διανομής εξαρτημάτων, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την Κύπρο.

 

Γραφεία και Αποθήκες Λεμεσού
Οδός Τάκη Σοφοκλέους 18
3011 Λεμεσός , Κύπρος

 

Στόχος της Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, είναι η δυναμική παρουσία της στο πλευρό των συνεργατών/πελατών της και η άμεση και πρακτική στήριξή τους. Για την επιτυχία του στόχου της η εταιρεία έχει προχωρήσει στην κατασκευή γραφείων και αποθηκών στην περιοχή με την μεγαλύτερη διακίνηση αρθρωτών οχημάτων, κοντά στο εμπορικό λιμάνι της Λεμεσού.
Με τον τρόπο αυτό η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, βρίσκεται ουσιαστικά στο δρόμο κάθε οδηγού αρθρωτού οχήματος, φορτηγού ή και skip.

Το κατάστημα στη Λεμεσό καλύπτει τόσο την πόλη και επαρχία Λεμεσού καθώς επίσης και την πόλη και επαρχία Πάφου.

 

Αποθήκες – Εργαστήρια – Εκθεσιακοί χώροι
Οδός Λάρνακος 13
2572 Πέρα Χωριό - Νήσου
Λευκωσία, Κύπρος.

 

Σε έναν πρότυπο εργασιακό χώρο στο Πέρα Χωριό - Νήσου, λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος της Tigers Springs (Manufacturers) Ltd. Στο χώρο αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρατηρήσουν τις καρότσες SCHMITZ Cargobull και να ενημερωθούν από το έμπειρο προσωπικό της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Στον ίδιο χώρο λειτουργούν επίσης αποθήκες ανταλλακτικών εξαρτημάτων καθώς επίσης και εργαστήριο υποστήριξης και εφαρμογής των ψυκτικών συστημάτων της "Carrier Transicold".

 

Γραφεία και Αποθήκες Λάρνακας - Αμμοχώστου

 

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η κατασκευή νέας μονάδας τεχνικής υποστήριξης στη Λάρνακα. Η λειτουργία της νέας μονάδας θα καλύψει τις ανάγκες της πόλης και επαρχίας Λάρνακας καθώς επίσης και της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Η κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων στη Λάρνακα αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της προσπάθειας που καταβάλλει η Tiger Springs (Manufacturers) Ltd, να βρίσκεται «Πίσω από Κάθε Κίνηση» των συνεργατών της .

 
 

 

 

 

 

hyva
cb
ttc_logo
wabco
carrier_transicold
federal_mogul
zen_commerciale
gardner_denver
safholland
omfb
Veyance
zontacoldline